Download MP3 Banyu Moto Dari Nella Kharisma Feat Dory Harsa

BNews-MUSIK– Nella Kharisma Feat Dory Harsa menjadi trending utama di YouTube. Video musik mereka dengan judul Banyu Moto, jadi yang terpopuler di YouTube (13/6/2020).

Bagi penggemar mereka bisa download mp3 di link dibagian bawah artikel. Dan yang belum tahu lagu Banyu Moto kami lampirkan liriknya juga.

Tembang iki tak gawe

mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Loading...

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku


KLIK DOWNLOAD MP3 Nellat Kharisma Feat Dory Harsa- Banyu Moto

KLIK DOWNLOAD

KLIK DOWNLOAD

Video Official:

Tinggalkan Balasan

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d blogger menyukai ini: